Wielnaven Lancia

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Achterwielnaaf zelf monteren

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. autoBanden kunt u in de herfst het best vervangen voor winterbanden. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Lancia, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax De 4 wielen vd auto hebben alle 4 een of meerdere wielnaven. Het start stop systeem in de huidige automobielen werkt ook brandstof verlagend.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw auto

Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Alle Lancia wielnaven