Wielnaven Land Rover 90/110

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw LAND ROVER type:

ModellenBouwjarenUitvoering
90/110
1983 - 1990
1983 - 1990Terreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Land Rover 90/110

Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Land Rover. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

De remweg bij koud weer of sneeuw is veel korter met goed banden. Hedendaagse Voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Goede Wegligging komt voort uit het onderstel met de juiste onderdelen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Achterwielnaaf zelf monteren

Gietijzer komt minder veel voor als component. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Alle Land Rover 90/110 wielnaven