Wielnaven Land Rover Serie ii

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw LAND ROVER type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Serie type 2
1958 - 1971
1958 - 1971Terreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Achterwielnaaf zelf monteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De 4 wielen vd auto hebben alle 4 een of meerdere wielnaven. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Land Rover SERIE II

Deze fabrikanten leveren veelal ook rechtstreeks aan de automobiel fabrikanten Wij hebben alle wielnaven en wielnaven op voorraad voor elke auto die in Nederland rond rijd. Wij controleren altijd bij de Land Rover dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Alle Land Rover Serie II wielnaven