Wielnaven Mercedes-benz M-klasse

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MERCEDES-BENZ type:

ModellenBouwjarenUitvoering
M-klasse (w163)
1998 - 2005
1998 - 2005Terreinwagen gesloten
M-klasse (w164)
2005 - 2011
2005 - 2011Terreinwagen gesloten
M-klasse (w166)
2011 - heden
2011 - hedenTerreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Mercedes-benz M-KLASSE

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Mercedes-benz komen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Gietijzer komt minder veel voor als component.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigingspunten. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Achterwielnaaf zelf monteren

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Een conisch wiellager bestaat uit 2 delen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wielnaven en wielnaven met abs sensoren.

Alle Mercedes-benz M-klasse wielnaven