Wielnaven Mercedes-benz Vito / mixto

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MERCEDES-BENZ type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Vito / Mixto Bestelwagen (w639)
2003 - heden
2003 - hedenBestelwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Mercedes-benz VITO / MIXTO

Kies altijd de juiste maat banden op uw auto om de juiste rijeigenschappen te garanderen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Auto onderhoud betreft vaak alleen de slijtage delen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onderhoud kan zijn een grote of kleine beurt. Lucht weerstand is mede bepalend voor het brandstof verbruik van voertuigen.

Achterwielnaaf zelf monteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij het inpersen van het nieuwe lager nooit op de binnenring persen omdat dan het lager direct kapot is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Elke Mercedes-benz heeft een eigen VIN-nummer.

Alle Mercedes-benz Vito / Mixto wielnaven