Wielnaven Smart

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Smart

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Hedendaagse Voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Er is ook long-life motorolie welke wel 60000 kilometer mee gaat. Mechanische energie zorgt altijd voor warmte ontwikkeling in de componenten. Bougies zitten gemonteerd in benzine motoren. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Achterwielnaaf zelf monteren

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Deze zit nu alleen nog vast met de centrale grote wielmoer, deze losdraaien en de wielnaaf kan vervangen worden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Alle Smart wielnaven