Draagarmen Renault MEGANE

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw RENAULT type:

ModellenUitvoering
Hatchback/Van
Hatchback/Van
Megane I
1995 - 2004
Hatchback
Megane Scenic
1996 - 2001
MPV
Hatchback/limousine
Megane I Coach
1996 - 2003
Coupé
Cabriolet
Sedan
Stationwagen
Bestelwagen/Bus
Megane II
2001 - 2011
Hatchback
Bestelwagen/Bus
Hatchback/Van
Cabriolet
Stationwagen
Megane II Sedan
2003 - heden
Sedan
Megane II Sedan
2003 - heden
Sedan
Hatchback/Van
Hatchback
Megane III Coupe
2008 - heden
Coupé
Stationwagen
Hatchback
Hatchback
Bestelwagen/Bus
Megane Cc
2010 - heden
Cabriolet
Megane IV
2015 - heden
Hatchback
Hatchback
Hatchback
Stationwagen
Megane IV Sedan
2016 - heden
Sedan
Stationwagen
Stationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. De achteras van de auto heeft ook draagarmen. Wij controleren altijd bij de Renault MEGANE dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De juiste draagarm vinden voor uw Renault

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.