ABS sensoren Audi V8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw AUDI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
V8
1988 - 1994
1988 - 1994Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

ABS-sensor op uw Audi V8 uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij AutoPartsOnline.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

APK afkeur ABS sensor

Elke Audi heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Alle Audi V8 abs sensoren