Over ons

Autopartsonline de remspecialist

Ons verhaal

Autopartsonline is ontstaan uit een importeur van autoonderdelen, deze is aktief met de verkoop van remonderdelen, draagarmen, chassisdelen en wiellagers. Al meer dan 35 jaar kopen wij rechtstreeks bij de grootste OEM automobiel-toeleveranciers, en verkopen deze onderdelen in heel europa aan de groothandel.
Deze leveren onze producten weer door aan inmiddels meer dan 10.000 garages in de EU. 
Sinds 2004 is onze internetshop aktief met inmiddels meer dan 300.000 tevreden klanten.
De doelstelling van autopartsonline is om de juiste kwaliteit-prijsverhouding auto-onderdelen te leveren binnen 24 uur.
Wij ondersteunen de klanten met auto-technische mensen aan de telefoon en hebben een zeer coulant leverings beleid.
Autopartsonline bv was daarom als 1 vd eerste aangesloten bij webshop-keurmerk en hadden als 1 vd eerste webhops een gecontroleerd  klant-review systeem via Ekomi.
Kwaliteit en klantgerichtheid staat hoog in ons vaandel.                                                                                                                                                                               

Werkwijze

Zodra wij een bestelling binnen krijgen gaan wij deze uitzoeken en controleren op juistheid.
Wij doen er alles aan om te zorgen dat je de juiste onderdelen toegestuurd krijgt, mochten er nog vragen omtrent de bestelling zijn dan nemen wij contact met je op. Wij versturen pas de onderdelen als wij er zeker van zijn dat de juiste onderdelen besteld zijn. Ondanks onze grondige controle kan het helaas voorkomen dat er alsnog andere onderdelen op de auto zitten dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld, een overgangsmodel en/of ingevoerde auto en upgrades die de auto gehad kan hebben.
Wij vragen aan het einde van de bestelling een chassisnummer als deze in word gevuld dan kunnen wij het nog beter uitzoeken.
 
Wat vind je van deze pagina?
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.