ABS sensoren Ford Econovan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw FORD type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Econovan Bestelwagen
1985 - 1992
1985 - 1992Bestelwagen
Econovan
1986 - 1992
1986 - 1992Bus
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

ABS-sensor op uw Ford ECONOVAN uitlezen

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

APK afkeur ABS sensor

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij AutoPartsOnline.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Elke Ford heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Alle Ford Econovan abs sensoren