Draagarmen Cadillac Ats

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Ats Coupa?
2013 - heden
2013 - hedenCoupé
Ats
2013 - heden
2013 - hedenSedan
Ats Coupe
2013 - heden
2013 - hedenCoupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Fuseekogels maken deel uit van de arm. Speling op een kogel is ook een apk afkeur.

Draagarmen bestellen voor uw Cadillac ATS

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

De juiste draagarm vinden voor uw Cadillac

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Knarsen van draagarmrubbers is vaak in de zomer.

Alle Cadillac Ats draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!