Draagarmen Cadillac Bls

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Bls
2006 - heden
2006 - hedenSedan
Bls Wagon
2007 - heden
2007 - hedenStationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Draagarmen bestellen voor uw Cadillac BLS

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Defecte draagarm herkennen

De draagarm monteren op een auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Rubbers kunnen uitdrogen.

De juiste draagarm vinden voor uw Cadillac

Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Chassis onderdelen slijten hard. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan.

Alle Cadillac Bls draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!