Draagarmen Cadillac Ct6

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Ct6
2015 - heden
2015 - hedenSedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

De juiste draagarm vinden voor uw Cadillac CT6

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet.

Defecte draagarm herkennen

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Cadillac, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.

Alle Cadillac Ct6 draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!