Draagarmen Cadillac Dts

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Dts
2005 - 2011
2005 - 2011Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Draagarmen bestellen voor uw Cadillac DTS

Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Rubbers kunnen uitdrogen.

De juiste draagarm vinden voor uw Cadillac

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier.

Defecte draagarm herkennen

Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Reactiearm verbind bewegende delen voertuig.

Alle Cadillac Dts draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!