Draagarmen Cadillac Sts

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Sts
2004 - 2007
2004 - 2007Sedan
Sts
2007 - 2012
2007 - 2012Sedan
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw Cadillac STS

Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk.

De juiste draagarm vinden voor uw Cadillac

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gebroken spiraalveer is een apk punt. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Alle Cadillac Sts draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!