Draagarmen Cadillac Xlr

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Xlr
2003 - 2009
2003 - 2009Cabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

De juiste draagarm vinden voor uw Cadillac XLR

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De fuseekogel heeft een conisch gedeelte. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden.

Defecte draagarm herkennen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, TRW, Textar, ABS, Rofren, ATE, Jurid, Lucas, Bosch en Brembo Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant.

Draagarmen bestellen voor uw Cadillac

Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels maken deel uit van de arm. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto.

Alle Cadillac Xlr draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!