Draagarmen Cadillac Xt5

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw CADILLAC type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Xt5
2016 - heden
2016 - hedenTerreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

De juiste draagarm vinden voor uw Cadillac XT5

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Defecte draagarm herkennen

Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. De complete arm vervangen is vaak goedkoper.

Draagarmen bestellen voor uw Cadillac

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Slijtage aan fuseekogel en draagarmrubber zijn hevig door dit bewegen en scharnieren, ook het weer speelt hier een rol in denk aan vorst en pekel deze tasten de rubbers aan. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor.

Alle Cadillac Xt5 draagarmen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!