Draagarmen Ferrari

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

De juiste draagarm vinden voor uw Ferrari

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Fabrikanten zijn FEBI TRW LENFORDER ABS. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het wiel is door de reactiearm verbonden met het chassis. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging.

Defecte draagarm herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Draagarmrubbers worden in de arm geperst. Chassis onderdelen slijten hard.

Alle Ferrari draagarmen