Draagarmen Renault 20

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw RENAULT type:

ModellenBouwjarenUitvoering
20
1975 - 1983
1975 - 1983Hatchback
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Losse fuseekogels monteren loont vaak niet. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

De juiste draagarm vinden voor uw Renault 20

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Fuseekogels maken deel uit van de arm. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.

Draagarmen bestellen voor uw Renault

In Europa geproduceerd is ok. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant.

Alle Renault 20 draagarmen