Draagarmen Renault Estafette

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw RENAULT type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Estafette
1962 - 1981
1962 - 1981Bestelwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. De arm maakt deel uit van het fuseelichaam. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Chassis onderdelen slijten hard.

Draagarmen bestellen voor uw Renault ESTAFETTE

Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Wij controleren altijd bij de Renault dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om rekening te houden met zo min mogelijk slijtage van de draagarm is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden, niet te hard over drempels rijden grote hobbels en/of diepe kuilen vermijden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier.

De juiste draagarm vinden voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Alle Renault Estafette draagarmen