Draagarmen Renault Wind

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw RENAULT type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Wind
2010 - heden
2010 - hedenCabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Defecte draagarm herkennen

Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

De juiste draagarm vinden voor uw Renault WIND

Het assortiment heeft meer dan 8000 artikelnummers. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Draagarmen bestellen voor uw Renault

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Alle Renault Wind draagarmen