Draagarmen Ssangyong Korando

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw SSANGYONG type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Korando
1988 - 1997
1988 - 1997Terreinwagen gesloten
Korando
1996 - 2006
1996 - 2006Terreinwagen gesloten
Korando Cabrio
1996 - 2006
1996 - 2006Terreinwagen open
Korando
2010 - heden
2010 - hedenTerreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

De juiste draagarm vinden voor uw Ssangyong KORANDO

Wij controleren altijd bij de Ssangyong dealer of de onderdelen passen op uw auto. De complete arm vervangen is vaak goedkoper. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Textar, Rofren, Brembo, Bendix, ABS, ATE, Jurid en Zimmermann Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT.

Defecte draagarm herkennen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. Draagarmrubbers moeten stijf zijn. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. De achteras van de auto heeft ook draagarmen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf.

Alle Ssangyong Korando draagarmen