Remklauwen Daf 46

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw DAF type:

ModellenBouwjarenUitvoering
46
1974 - 1975
1974 - 1975Sedan
46 Stationwagen
1974 - 1975
1974 - 1975Stationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Het ontluchten van een remklauw

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke Daf 46 heeft een eigen VIN-nummer. In het voorjaar controleren en reinigen voorkomt roesten. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Rode remklauwen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Daf past. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op het laagste punt. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remklauw voor uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De remklauw vervormt door de kracht die er op komt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Alle Daf 46 remklauwen