Remklauwen Kia Niro

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw KIA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Niro
2016 - heden
2016 - hedenHatchback
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remklauw voor uw Kia NIRO

Elke Kia heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Aluminium klauwen zijn lichter dan gietijzer. De klauwen worden bediend door de hoofdremcilinder.

Het ontluchten van een remklauw

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Remvloeistof ververst men bij een service beurt.

Rode remklauwen

De rubber stofkappen kunnen scheuren. Het laagste punt om te ontluchten is meestal de remklauw Ontluchten aan de achterzijde moet bij de wielremcilinders. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Alle Kia Niro remklauwen