Remklauwen Kia Stinger

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw KIA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Stinger
2017 - heden
2017 - hedenHatchback
Stinger Hatchback Van
2017 - heden
2017 - hedenHatchback/Van
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Het ontluchten van een remklauw

Remvloeistof is er in; DOT3, DOT4, DOT5. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Vocht in de remleidingen is funest voor de remvloeistof. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remklauw voor uw Kia STINGER

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op het laagste punt. In europa staan een paar remklauw fabrieken.

Rode remklauwen

Reviseren van de remklauw gebeurd wel bij oude auto’s Vaak is een gereviseerde remklauw duurder dan een fabrieks-rebuild. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een apk-afkeur kan met uw handrem te maken hebben Apk keuring zorgt voor de juiste werking van uw remklauwen. Bij te veel speling werkt de klauw niet naar behoren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Kia, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Alle Kia Stinger remklauwen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!