Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Remklauwen Kia Stonic

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw KIA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Stonic Hatchback Van
2017 - heden
2017 - hedenHatchback/Van
Stonic
2017 - heden
2017 - hedenHatchback
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Rode remklauwen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw Kia STONIC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Stinkende of rokende remmen na overbelasting. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Het ontluchten van een remklauw

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Reviseren van de remklauw gebeurd wel bij oude auto’s Vaak is een gereviseerde remklauw duurder dan een fabrieks-rebuild.

Remklauw voor uw Kia

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een apk-afkeur kan met uw handrem te maken hebben Apk keuring zorgt voor de juiste werking van uw remklauwen. Pekel en ijs is slecht voor uw remklauwen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Alle Kia Stonic remklauwen