Remklauwen Porsche Panamera

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw PORSCHE type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Panamera (970)
2009 - 2016
2009 - 2016Hatchback
Panamera (971)
2016 - heden
2016 - hedenHatchback
Panamera Sport Turismo (971)
2017 - heden
2017 - hedenStationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remklauw voor uw Porsche PANAMERA

De pistons of zuigers kunnen dan roesten. Achter remklauwen kunnen een handrem mechanisme hebben. Aluminium klauwen zijn lichter dan gietijzer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. De bevestigingsbouten zitten vast met locktijde.

Het ontluchten van een remklauw

Als de remmen juist werken heeft de auto de kortste remweg. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Tijdens een noodstop kunnen de remmen trillen. Stinkende of rokende remmen na overbelasting.

Rode remklauwen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het handrem mechanisme gaat vaak vast zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Porsche komen. Roestvorming in de klauwen kan lekkage veroorzaken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Alle Porsche Panamera remklauwen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!