Remklauwen Volvo 140

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw VOLVO type:

ModellenBouwjarenUitvoering
140
1966 - 1975
1966 - 1975Sedan
140 Stationwagen
1966 - 1975
1966 - 1975Stationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Het ontluchten van een remklauw

Oudere remklauwen worden per 2 vervangen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Lekkende remklauwen geven veel remproblemen. Tijdens een noodstop kunnen de remmen trillen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remklauw voor uw Volvo 140

Een grote service beurt is niet hetzelfde als apk keuren. Achter remklauwen kunnen een handrem mechanisme hebben. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Volvo.

Rode remklauwen

Als de remmen juist werken heeft de auto de kortste remweg. Bij een grote beurt is de apk keuring vaak gratis. Het laagste punt om te ontluchten is meestal de remklauw Ontluchten aan de achterzijde moet bij de wielremcilinders. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Alle Volvo 140 remklauwen