Remklauwen Volvo P 1800

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw VOLVO type:

ModellenBouwjarenUitvoering
P 1800
1962 - 1973
1962 - 1973Coupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remklauw voor uw Volvo P 1800

Water in de remvloeistof veroorzaakt roest in de cilinders. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke Volvo heeft een eigen VIN-nummer.

Het ontluchten van een remklauw

Een apk-afkeur kan met uw handrem te maken hebben Apk keuring zorgt voor de juiste werking van uw remklauwen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De pistons of zuigers kunnen dan roesten. Hoe groter de caliper betekend vaak een kortere remweg. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Rode remklauwen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De voorwielen worden meestal geremd door remtangen Hedendaagse automobielen hebben vaak ook achter remklauwen.

Alle Volvo P 1800 remklauwen

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!