Remschijven Lexus Hs

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw LEXUS type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Hs
2009 - heden
2009 - heden
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Lexus HS

De juiste toleranties worden meestal in Europesche fabrieken gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Lexus komen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Geperforeerde remschijven

Alle technische specificaties van de remdelen staan op onze site. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remschijven kopen via internet voor de auto is eenvoudig.

Sport remschijven auto

De diameter van de remschijf bepaald het remvermogen. Het wegdek is mede bepalend voor de wegligging van het voertuig Winterbanden zijn bij temperaturen onder de 7 graden aan te raden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Alle Lexus Hs remschijven