Remschijven Maserati 228

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MASERATI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
228
1986 - 1993
1986 - 1993Coupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Sport remschijven Maserati 228

De abs remblokken en schijven zijn originele produkten welke standaard in de auto gemonteerd worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Garages monteren ook vaak abs en brembo remmen. Remschijven kopen via internet voor de auto is eenvoudig.

Geperforeerde remschijven

De combinatie van de remblokken en schijven moet op elkaar zijn afgestemd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Controle van alle slijtdelen op de auto moet op tijd gebeuren. Remvloeistof moet altijd gemeten worden tijdens een service beurt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Maserati

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Hedendaagse voertuigen hebben op de vooras altijd remschijven. Het remsysteem van de auto bestaat uit vele onderdelen. Wat is de juiste combinatie schijven met blokken? Bij verglaasde remblokken moet het rempedaal hard ingedrukt worden.

Alle Maserati 228 remschijven