Remschijven Maserati Biturbo

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MASERATI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Biturbo Coupe
1981 - 1993
1981 - 1993Coupé
Biturbo
1984 - 1994
1984 - 1994Sedan
Biturbo Spider
1985 - 1994
1985 - 1994Cabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Sport remschijven Maserati BITURBO

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Voorbeelden zijn de elektrische handrem en het abs systeem Waardoor raakt een schijf krom? De remklauw kan ertoe bijdragen dat de schijf krom raakt. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. De achterzijde van de auto kan uitgerust zijn met remschoenen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Maserati

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hedendaagse voertuigen hebben op de vooras altijd remschijven. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Geperforeerde remschijven

De meest voorkomende auto onderdelen koopt men makkelijk online. Bij een rem test moet het voertuig altijd recht uit blijven rijden. Onder de minimale schijf dikte mag je niet rijden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Alle Maserati Biturbo remschijven