Remschijven Maserati Khamsin

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MASERATI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Khamsin
1972 - 1982
1972 - 1982Coupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Maserati KHAMSIN

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Maserati. Remvloeistof moet altijd gemeten worden tijdens een service beurt.

Sport remschijven auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Remschijven kopen via internet voor de auto is eenvoudig. De beste automotive remschijf fabrikanten zijn; BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Het remsysteem van de auto bestaat uit vele onderdelen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geperforeerde remschijven

Passen de brakemax schijven op mijn auto? Brakemax sportschijven hebben dezelfde maten als de standaard schijven op uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De toleranties zijn hier kleiner dan in de USA. Door een grotere schijf dus meer gewicht wordt de warmte beter afgevoerd.

Alle Maserati Khamsin remschijven