Remschijven Maserati Mistral

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MASERATI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Mistral Coupe
1963 - 1970
1963 - 1970Coupé
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Sport remschijven Maserati MISTRAL

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Maserati

Passen de brakemax schijven op mijn auto? Brakemax sportschijven hebben dezelfde maten als de standaard schijven op uw auto. Voorkomen van grote reparaties is goed voor uw beurs. Trillende remschijven zijn krom en geven problemen met remmen. De combinatie van de remblokken en schijven moet op elkaar zijn afgestemd. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Geperforeerde remschijven

Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. De remweg kan verkort worden door hoogwaardige materialen Sport remblokken met sport remschijven verkorten de remweg. De achterzijde van de auto kan uitgerust zijn met remschoenen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Alle Maserati Mistral remschijven