Remschijven Maserati Spyder

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw MASERATI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Spyder Cabriolet
1986 - 1996
1986 - 1996Cabriolet
Spyder Cabriolet
1991 - 1995
1991 - 1995Cabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Maserati SPYDER

De beste automotive remschijf fabrikanten zijn; BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. De trillende auto moet uitvoerig getest worden om te zien waar dit probleem weg komt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Sport remschijven Maserati

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een inwendige remtrommel in de schijf is voor de handrem. Alle technische specificaties van de remdelen staan op onze site.

Geperforeerde remschijven

Voorbeelden zijn de elektrische handrem en het abs systeem Waardoor raakt een schijf krom? De remklauw kan ertoe bijdragen dat de schijf krom raakt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De abs remblokken en schijven zijn originele produkten welke standaard in de auto gemonteerd worden.

Alle Maserati Spyder remschijven