Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken

Remschijven Renault Twizy

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw RENAULT type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Twizy
2012 - heden
2012 - hedenHatchback
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Geperforeerde remschijven

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij een rem test moet het voertuig altijd recht uit blijven rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het remsysteem van de auto bestaat uit vele onderdelen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw Renault TWIZY

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij oververhitting gaat de remvloeistof koken. De toleranties zijn hier kleiner dan in de USA.

Sport remschijven Renault

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een schijf is dubbel welke men geventileerd noemt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Veel roest op de schijf zal minder remvermogen geven. Brembo is een producent met eigen gieterijen.

Alle Renault Twizy remschijven