Aston Martin remschoenen

Vul hieronder uw kenteken in en vind passende remschoenen voor uw auto. Geen kenteken? Zoek dan via merk, model en type.

Aston Martin remschoenen

Vul hieronder uw kenteken in en vind passende remschoenen voor uw auto. Geen kenteken? Zoek dan via merk, model en type.

Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Aston Martin Remschoenen vervangen

Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Als de Aston Martin remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen.

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring.

Remschoenen Aston Martin kopen

Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Verstandig is het om ook even de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Voor sommige auto’s zijn er nu ook complete voor gemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.

Alle Aston Martin remschoenen

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.