Remtrommels Hyundai

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Hyundai

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Remtrommels met wiellagers

Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat.

Alle Hyundai remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!