Remtrommels Land Rover

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels met wiellagers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Land Rover komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen.

Remtrommel voor uw auto

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Alle Land Rover remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!