Remtrommels Toyota Fj cruiser

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Fj Cruiser
2006 - heden
2006 - hedenTerreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels voor uw Toyota FJ CRUISER bestellen

Elke Toyota heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remtrommels koopt men bij AutoPartsOnline.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken.

Remtrommel voor uw auto

Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remtrommels met wiellagers

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Alle Toyota Fj Cruiser remtrommels