Remtrommels Toyota Picnic

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Picnic
1996 - 2001
1996 - 2001MPV
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Toyota PICNIC

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bendix, TRW, ATE, Jurid en Bosch Daar de achterzijde maar voor 20% mee remt komt er dus minder belasting op de achterzijde en zal deze dus veel minder slijten dan de onderdelen op de voorzijde zoals de remblokken en remschijven daar deze wel 80% van het remvermogen leveren. Elke Toyota heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden.

Remtrommels met wiellagers

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Remtrommels koopt men bij AutoPartsOnline.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken.

Alle Toyota Picnic remtrommels