Remtrommels Toyota Tacoma

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw TOYOTA type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Tacoma Pick-up
1994 - 2004
1994 - 2004
Tacoma Pick-up
2004 - heden
2004 - heden
Tacoma Pick-up
2015 - heden
2015 - heden
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Toyota TACOMA

De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Binnenin de trommels worden remschoenen gemonteerd deze zorgen er na verloop van tijd en kilometers voor dat er groeven ontstaan in de trommels waardoor het remvermogen af gaat nemen. Bij autopartsonline.nl koopt u de trommels dan ook altijd per paar om geen remverschil te krijgen let er ook op of u de wiellagers welke in de trommel kunnen zitten mee moet vervangen. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken.

Remtrommels voor uw Toyota bestellen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen.

Remtrommels met wiellagers

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Alle Toyota Tacoma remtrommels