Wielnaven Daf

De wielnaven in uw auto zijn auto onderdelen gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van wiellagers ,bevestegings bouten of gaten voor de wielen en veelal ook met voor gemonteerde abs-sensoren.Een wielnaaf monteren is een simpel klusje en gaat makkelijker dan het persen van losse wiellagers.Wielnaven zijn gevoelig voor hitte die van de gemonteerde remschijven afkomt tijdens het remmen en kunnen soms een slingering gaan vormen waardoor de remschijven gaan trillen.

Selecteer automodel

Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Verschillende wielbouten voor de wielnaaf op uw Daf

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Achterwielnaaf zelf monteren

Ook peugeot werkt met remschijven en geintegreerde wielnaven. Kies altijd de juiste maat banden op uw auto om de juiste rijeigenschappen te garanderen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

De juiste wielnaaf voor uw auto vinden

Deze zit nu alleen nog vast met de centrale grote wielmoer, deze losdraaien en de wielnaaf kan vervangen worden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De verschillen in prijzen voor onderhoud en slijtage onderdelen zijn groot.

Alle Daf wielnaven