Remtrommels Audi A2

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw AUDI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
A2
2000 - 2005
2000 - 2005Hatchback
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels voor uw Audi A2 bestellen

Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw Audi komen.

Remtrommel voor uw auto

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Remtrommels koopt men bij AutoPartsOnline.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remtrommels met wiellagers

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2.

Alle Audi A2 remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!