Remtrommels Audi

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels met wiellagers

Remtrommels koopt men bij AutoPartsOnline.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remtrommels voor uw Audi bestellen

Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer.

Remtrommel voor uw auto

Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Alle Audi remtrommels