Remtrommels Audi Cabriolet

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw AUDI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Cabriolet
1991 - 2000
1991 - 2000Cabriolet
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels voor uw Audi CABRIOLET bestellen

Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remtrommels met wiellagers

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder.

Remtrommel voor uw Audi

De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.

Alle Audi Cabriolet remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!