Remtrommels Audi Q3

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw AUDI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Q3
2011 - heden
2011 - hedenTerreinwagen gesloten
Q3
2018 - heden
2018 - hedenTerreinwagen gesloten
Q3 Sportback
2019 - heden
2019 - hedenTerreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels voor uw Audi Q3 bestellen

Elke Audi heeft een eigen VIN-nummer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Mocht er een remcilinder gaan lekker waardoor er olie in de remtrommel komt dan dienen de remschoenen sowieso vervangen te worden deze remschoenen werken namelijk als een spons en neemt een groot gedeelte van de olie op die weg lekt vanuit de wielremcilinder. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remtrommel voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Bij beide moeten dan de remtrommels gedemonteerd worden en uitvoerig worden bekeken op slijtage en afstelling van de schoenen.

Remtrommels met wiellagers

Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat. Een nieuwe remtrommel kopen bij AutoPartsOnline gaat heel simpel d.m.v. het invullen van uw kenteken kunt u de juiste remtrommel selecteren voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Alle Audi Q3 remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!