Remtrommels Audi A7

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw AUDI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
A7 Sportback
2010 - heden
2010 - hedenHatchback
A7 Sportback
2017 - heden
2017 - hedenHatchback
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Audi A7

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij het kopen van een set nieuwe trommels is het raadzaam om ook de remschoenen te vernieuwen daar deze met elkaar samenwerken. Ook in dit geval moet u altijd per as vervangen dat wil zeggen per 2. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw Audi.

Remtrommels met wiellagers

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Een defecte remtrommel op zich komt niet zo heel vaak voor enkel na slijtage word deze meestal vervangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Versleten trommels herkend men aan te diepe groeven in het loopvlak waardoor het loopvlak niet meer glad is en aansluit met de remschoenen opschuren gaat niet in dit geval daar de schoen bij het monteren tegen de groeven aanlopen en de remtrommel er niet overheen gaat.

Alle Audi A7 remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!