Remtrommels Audi Q5

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw AUDI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Q5
2008 - heden
2008 - hedenTerreinwagen gesloten
Q5
2016 - heden
2016 - hedenTerreinwagen gesloten
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommels met wiellagers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw Audi Q5 past. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Remtrommel voor uw Audi

Het afnemen van de remkracht aan de achterzijde wordt tijdens de apk keuring gemeten ook komt hier remverschil aan het licht. Remtrommels worden per stuk verkocht het is echter aan te raden om de remtrommels per paar te vervangen dit om remverschil te beperken. Het nadeel van remtrommels zijn dat deze slecht hun warmte kwijt kunnen raken daarom zien we op de modernere auto’s geen remtrommel systemen meer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Remtrommels voor uw auto bestellen

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remtrommels worden bijna alleen gebruikt op de achterwielen van automobielen deze hebben dezelfde werking als de remschijven aan de voorzijde van uw auto.

Alle Audi Q5 remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!