Remtrommels Audi Allroad

Een remtrommel zit vaak op de achterzijde van de auto, deze werkt samen met een aantal andere onderdelen waaronder de remschoenen wielremcilinder en handremkabel al deze delen bij elkaar zorgen ervoor dat de auto tot stilstand komt aan de achterzijde. Een remtrommel zelf gaat over het algemeen erg lang mee, tenzij er een ophoping van roest ontstaat door vocht binnenin de remtrommel.

Geen kenteken? Selecteer hieronder uw AUDI type:

ModellenBouwjarenUitvoering
Allroad
2000 - 2005
2000 - 2005Stationwagen
Vragen? Bel ons!
0341 267 637

Remtrommel voor uw Audi ALLROAD

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remtrommels koopt men bij AutoPartsOnline.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.U vind de juiste remtrommel voor uw CAR simpel via uw kenteken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remtrommels met wiellagers

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW, AUDI, FORD, MERCEDES, VOLKSWAGEN, RENAULT en FIAT. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Remtrommels voor uw Audi bestellen

Als de handrem word aangetrokken dan gebeurd hetzelfde de remschoenen zetten uit tegen de remtrommel aan. De remtrommel kan hierna gewoon schoongemaakt worden. Via het rempedaal en door de rembekrachtiger word remvloeistof naar de wielremcilinders gedrukt de wielremcilinders zijn verbonden aan de remschoenen deze zetten uit en drukken hierdoor tegen de remtrommel aan hierdoor vertraagt de remtrommel en de auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Alle Audi Allroad remtrommels

WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!